maskinentreprenoren logo
Branschnytt

Samoter planeras till maj 2023

Den internationella maskinmässan Samoter har skjutits upp flera gånger de senaste åren med anledning av pandemin. Nu har arrangörerna fastställt ett nytt datum för den 31:a upplagan: 3-7 maj 2023, som vanligt i Verona, Italien.

Foto: Samoter

Lästid

0 min
Boka in den 3-7 maj 2023 i kalendern redan nu för då är det maskinmässa i Italien.
Boka in den 3-7 maj 2023 i kalendern redan nu för då är det maskinmässa i Italien.
Dela

Samoter har tvingats ställa in och skjuta upp sin maskinmässa flera gånger under pandemin. Nu har arrangörerna tillsammans med branschen kommit fram till en lämplig tidpunkt för nästa mässa: den 3-7 maj 2023. Den Den 31:a upplagan av kommer att branschens nyckelroll när det gäller miljömässig hållbarhet. Sex mässhallar kommer att finnas tillgängliga för utställare på Samoter plus tre utomhusytor. Formatet på de senaste mässorna kommer att stärkas ytterligare genom ett allt mer interaktivt och dynamiskt upplägg med fokus på demoområden, där besökare kan se och prova många av maskinerna som visas.

– Vi har äntligen ett datum för återkomsten av Samoter efter det långa ”depåstoppet” orsakat av den mest akuta fasen av pandemin", säger Giovanni Mantovani, vd för arrangören Veronafiere. "Mässor fortsätter att vara ett av de viktigaste verktygen för att marknadsföra sig. Vi arbetar nu med våra huvudpartners för att designa en show 2023 som kommer att möta förväntningarna från företag och våra intressenter, samtidigt som vi tar hänsyn till det mycket expansiva scenario som kommer att tilldelas den italienska byggsektorn under kommande år med över 107 miljarder euro i den nationella planen för återhämtning och motståndskraft, fortsätter han.

Närmaste internationella maskinmässan är Bauma i oktober i år. 2023 står Conexpo i Las Vegas först på tur, den 14-18 mars.

Fortsätt läsa

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer