maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Se det rullande luciatåget i Uddevalla

Är det lucia så är det och det ska så klart firas! I Uddevalla bjuder kommunens gatu- och parkavdelning på ett annorlunda luciatåg med julpyntade traktorer som styrs av luciaklädda medarbetare. Om du missade morgonens firande finns en ny chans att se den spektakulära luciakortegen under eftermiddagen.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Idag rullar ett luciatåg av det mer udda slaget genom Uddevallas gator. Om du missade morgonens kortege finns en ny chans 15.30 i eftermiddag. Foto: Uddevalla kommun

 

– Vi gör en repris av förra årets succé, då vi fick väldigt mycket positiv respons på detta. Vi vill sprida glädje och julstämning och hoppas det lyser upp i vintermörkret. I år gör luciatåget också ett kortare extra stopp på Kungstorget, säger Fredrik Stengavel, gatu/parkdriftchef på Uddevalla kommun.

I år är det fem fordon i tåget, fordonen kommer att vara pyntade med lampor, stjärngossestrut, renhorn och annat smått och gott. Redan klockan sju gick den första turen, men för er som missade den finns en ny chans på eftermiddagen, klockan 15.30, idag. Luciatåget startar på Junogatan, Uddevalla. Tåget passerar bland annat centrum, Kungstorget, Äsperöd, Bleket, Dalaberg, Fasseröd och Kurveröd och beräknas vara åter vid startpunkten vid 18-tiden.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer