maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Sh bygg tar hem stort ramavtal

Sh bygg, sten och anläggning har vunnit en ramavtalsupphandling för Täby kommun gällande mark-, VA- och anläggningsarbeten inom gata, park och annan stadsmiljö.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Sh bygg, sten och anläggning har vunnit en ramavtalsupphandling för Täby kommun gällande mark-, VA- och anläggningsarbeten. Foto: Sh bygg/Pressbild

Första november börja det nya med Täby kommun. Ett ramavtal som kommer innebära att Sh bygg, sten och anläggning tar hand om ny- till- och ombyggnadsarbeten beträffande allt som har med mark-, och anläggningsarbeten i kommuen att göra, bland annat arbeten som ombyggnad av gator och parker, nyläggning- och/eller renovering av VA-ledningar, GC-vägar, sten- och plattläggning, parkeringar, trafiksäkerhet, tillgänglighetsanpassningar och planteringar.

— Att vi åter igen får arbeta tillsammans med Täby kommun fast under nya former är helt fantastiskt. Det var en hård konkurrens i upphandlingen och vi ser nu fram emot att få leverera nya hållbara miljöer, infrastrukturlösningar och goda resultat tillsammans med kommunen, berättar Crister Isaksson, Affärsområdeschef för Anläggning.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer