maskinentreprenoren logo
Ledare

Branschen är en allt viktigare samhällsresurs

Foto: Ryno Quantz

Lästid

0 min
Dela

Jag roade mig med i veckan att titta tillbaka i tidningens digitala arkiv. Ni vet väl att ni numer kan ladda ner tidningen Maskinentreprenörens app i era mobiler och paddor och där hitta både det senaste numret av tidningen, men även ett omfattande arkiv? Ladda ner den appen så har ni alltid tillgång till alla våra artiklar. Det ni letar efter hittar ni enkelt med sökfunktionen. Enligt mig är det en tjänst i världsklass och helt klart framtiden. 

När jag tittade igenom arkivet gick det upp för mig ännu en gång hur brett maskinentreprenörer jobbar. Det är ett missförstånd att vi på något sätt skulle tillhöra byggbranschen. Det gör vi inte. Tänk efter själva, vi finns överallt, och är snarare en samhällsresurs. Vi jobbar under mark, på mark, och en bit över, och högt över hustaken. Beroende på. Vi bygger nytt, river gammalt, tar hand om underhåll och service. 

Jag tycker att ni ska läsa reportaget om Väg & Byggnadsgrus i denna tidning. Grundaren och ägaren Stefan Lindby ser sig som en resurs i samhället. Det är affärsidén.

Och snart är det mässa igen. Kolla tidningens Best in Show inför Entreprenad Live. Trevlig läsning. 

Plus & Minus

Som sagt, tidningens nya app – ladda ner den!

Svensk miljölagstiftning har blivit obegriplig för näringslivet.

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy