maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Steelwrist och Open S kan få innovationspris

Steelwrist är nominerad med både tiltfästet TCX och standardalliansen Open S till årets Intermat Innovation Award. Från Sverige hittar vi även Tenstar bland de tävlande.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Steelwrist är nominerade till årets Intermat Innovation Award för sitt TCX tiltfäste och standardalliansen Open S. Foto: Steelwrist

För nionde gången ska ett antal innovationspriser delas ut under Intermatmässan i slutet av april i år. Flera svenska företag är nominerade, varav Steelwrist har två nomineringar med standardalliansen Open S och sitt tiltfäste TCX tilt coupler, båda är nominerade i kategorin Earthmoving, demolition and transport.

I kategorin Modern Technologies tävlar Tenstar med sin Virtual Training Space, som är den första i världen där flera användare tillsammans kan träna och lära tillsammans inom olika segment som anläggning, jordbruk och transport genom ihopkopplade simulatorer.

Vinnarna kommer att tillkännages under Intermats första mässdag den 24 april.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer