maskinentreprenoren logo
Branschnytt

Storskogen fortsätter shoppa i branschen

Storskogen har, som Maskinentreprenören tidigare i år berättat om, köpt ett stort antal företag i anläggningsbranschen. Nu presenteras ytterligare ett – AB LM Transport.

Text: Ann-Louise Larsson
Foto: LM Transport

2021-05-19

Lästid

0 min
Dela

AB LM Transport grundades 1980 och är ett entreprenadföretag som erbjuder tjänster inom mark- och anläggningsarbeten, VA- och grundarbeten samt tillhörande anläggningstransporter och lokal distribution inom bygghandeln. Bolagets huvudkontor ligger i Kristianstad men man åtar sig uppdrag över hela landet. Företagets vd, Michael Larsson, kommer fortsätta att leda bolaget framåt.

– Det här är väldigt inspirerande och samtidigt ett naturligt steg mot fortsatt framgång för bolaget. Många av våra kunder finns på ett flertal orter och det känns kul att nu ha möjlighet till nya geografiska affärsområden samtidigt som vår lokala närvaro kommer att öka markant. Att vi får behålla vår egen identitet och företagskultur i kombination med fördelarna av att ingå i ett större sammanhang kommer bli positivt både för medarbetare och kunder, säger han.


LM Transport blir Storskogens 26:e förvärv hittills under 2021.

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy