maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Svenska Maskinmässan slutsåld

Svenska Maskinmässan meddlear att hela 50 000 kvadrat på Solvalla nu är fullbokad. 800 maskinnyheter utlovas. Mässan hålls 2-4 juni 2022.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Svenska Maskinmässan i början på juni i år lär bli välbesökt efter en lång väntan på grund av pandemin. Massor av nyheter utlovas, och ganska säkert kommer utställarna att visa allt sitt bästa den här gången. Mässan hävdar att det kommer att finnas 800 nyheter på plats. Foto: Svenska Maskinmässan

- Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. Med en pandemi som satte stop för genomförandet 2020 är nu behovet av att träffas större än någonsin, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Mässan kommer att invigas av Byggföretagens vd, Catharina Elmsäter-Svärd:

- Stigande materialpriser, cementkrisen och svagare hushållsekonomier är tre frågor som just nu oroar många företagare i byggbranschen. Det gör att det är viktigare än någonsin att vi i branschen träffas för att dela kunskap och erfarenheter, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen.

De flesta besökarna på mässan lär annars vara maskinentreprenörer som är den huvudsakliga målgruppen för utställarna, och därför är såklart bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna på plats med både monter och aktiviteter som rör branschen.

Branschorganisationen Maskinleverantörerna som i samarbete med eventbolaget At Event organiserar mässan ser nu fram emot att äntligen få öppna dörrarna. Björn Bäckström, vd Maskinleverantörerna har gått och väntat på mässan i flera år:

- I fyra år har vi och våra medlemmar väntat på att få träffas igen på Solvalla. Vi är alla enormt förväntansfulla och satsar stort för att årets mässa kommer bli den bästa någonsin. Särskilt kul är att allt fler företag vill ställa ut hos oss – ett mycket gott betyg anser vi som skapat mässan. Jag hoppas och tror verkligen att såväl utställare som besökare

kommer att bli nöjda med 2022 års upplaga av Svenska Maskinmässan.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer