maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Svevia ska växa med förärv av täkter

Pär Gustafsson tillträder som ny avdelningschef för Ballast inom division Industri. Avdelningen är nationell och driver berg- och grustäkter i hela landet. Uppdraget är bland annat att förvärva täkter.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Pär Gustafsson tillträder som ny avdelningschef för Ballast inom division Industri. Avdelningen är nationell och driver berg- och grustäkter i hela landet. Foto: Anna Hållams/Pressbild/Svevia

− Svevias ballastverksamhet är en strategisk och affärskritisk del av hela Svevias värdekedja. Med sin erfarenhet och breda kompetens från väg- och anläggningsbranschen kommer Pär Gustafsson att kunna leda arbetet med att fortsätta utveckla bolagets externa kunderbjudande inom ballast. Eftersom han rekryterats ur Svevias egna led så har han också redan ett brett befintligt nätverk inom bolaget där han är uppskattad för sin person, för sina ledaregenskaper och goda samarbetsförmåga, något som kommer att bidra till det viktiga interna arbete som är förknippat med affären, säger Tomas Johansson, divisionschef Industri.

Själv säger Svevias Ballastchef Pär Gustafsson att han tilltalas av division Industris expansiva ambitioner, där inte minst förvärv är en viktig del av strategin:

− Ballastorganisationen är en nyckelspelare för hela Svevias affär och en förutsättning för att hela bolaget ska kunna fortsätta expandera, attrahera nya kundsegment och ta nya marknadsandelar. Det känns spännande att få vara med att driva det arbetet men också mycket utvecklande att få möjlighet att kliva in i en ny roll i bolaget. Jag ser fram emot att få lära känna mina nya kollegor och medarbetare och att vara med och bidra till att stärka division Industris affär.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer