maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Svevia ska växa med Skanskachef

Svevia har gjort klart att bolaget vill satsa och växa mer på stora projekt. Nu har Svevia rekryterat verksamhetsutvecklingschef från Skanska.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article – Jag ser framemot att få sätta mig in i ett nytt bolag, en ny organisation och att lära känna nya kollegor och kompetenser. Det finns en stor respekt för Svevias kompetens inom anläggning av vägar och infrastruktur i branschen och Division Anläggnings ambition att växa och att utvecklas är en spännande resa att få vara med på, säger Anna Franzen. Foto: Svevia

– Anna Franzen har en kombination av operationell kompetens, ledarskap samt erfarenhet av att leda utvecklingsarbete på stabsnivå som jag ser som mycket värdefull. I sitt uppdrag kommer hon att leda verksamhetsutvecklingen inom division Anläggning. I takt med att organisationen växer och att vi tar fler och större projekt behöver vi säkerställa att vårt sätt att arbeta med planering, produktion och uppföljning ligger i framkant och möter kundernas behov, säger Per Höglund, divisionschef Anläggning.

Anna Franzen har lång erfarenhet av flera olika produktionsnära roller inom Skanska där hon arbetat i 22 år, bland annat som projektchef och produktionschef för både små och stora projekt inom mark och anläggning. Anna kommer närmast från en roll som hälso- och säkerhetschef.

– Jag ser framemot att få sätta mig in i ett nytt bolag, en ny organisation och att lära känna nya kollegor och kompetenser. Det finns en stor respekt för Svevias kompetens inom anläggning av vägar och infrastruktur i branschen och Division Anläggnings ambition att växa och att utvecklas är en spännande resa att få vara med på, säger Anna Franzen.

Text:

Svevia division Anläggning

Svevia division Anläggning bygger nya vägar och bygger om befintliga. Även grundläggning, markarbeten, vindkraft och miljörelaterade uppdrag inom marksanering tillhör kärnverksamheten. Divisionen driver hela eller delar av infrastrukturprojekt från projektering och planering till utförande.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer