maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Svevias tf blir ordinarie

Joachim Hallengren har utsetts till vd och koncernchef för Svevia AB efter att ha varit tillförordnad sedan den 28 juni 2023.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Joachim Hallengren har utsetts till vd och koncernchef för Svevia AB efter att ha varit tillförordnad sedan den 28 juni 2023. Foto: Rickard Kilström

– Joachim har under sin tid som tillförordnad vd och koncernchef visat på ett utmärkt ledarskap, och har på kort tid genomfört en rad initiativ för att stärka Svevia på en utmanande marknad, säger Mats O Paulsson, styrelseordförande i Svevia.

Joachim Hallengren har en bred branscherfarenhet från ledande befattningar inom NCC-koncernen och som vd och koncernchef för bostadsutvecklaren Bonava. Han innehar även flera styrelseuppdrag och sitter i Svevias styrelse sedan 2022.

– Jag känner mig både förväntansfull och glad att jag har fått vidare förtroende. Tillsammans med Svevias kompetenta medarbetare ser jag fram emot att fortsätta utveckla koncernen och skapa värde för våra kunder och ägare, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef Svevia.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer