maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Swecon tar omtag med förarutbildningar

Swecons kundutbildningar har gått på sparlåga i ett par år med anledning av pandemin. Nu har en ny kundutbildare anställts, utbildningsmaterialet ska uppdateras och kunder ska bokas in.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article

– Intresset är stort, det finns ett stort uppdämt behov av utbildningar. Om det blir som vi tror, kommer vi att förstärka med en kundutbildare till i närtid, säger Rickard Gerdlöf, ny kundutbildare på Swecon. Han började sitt jobb i mitten av september, vilket blev en omstart för kundutbildningar som gått på sparlåga under pandemin.

I dagsläget står fem utbildningar på programmet. Eco Operator är den mest efterfrågade, men här finns även Sparsam körning, Tre dagar – tre produkter, Coachning och Validering. Den senare ger erfarna förare möjlighet att på en dag ”köra upp” för förarbevis.

– Eco Operator-utbildningen, med vissa kompletteringar, blir minst lika viktig för kommande elektriska maskiner. Energieffektiv användning kommer gälla även här, säger han.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer