maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Swecon utbildar Cramo

Cramo och Swecon har ett partnerskap där Swecon utrustar och servar de maskiner Cramo ska hyra ut. När affären är klar går maskinerna tillbaka till Swecon som säljer dem. Även utbildning ingår i samarbetet.

writer image
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Cramos team på utbildning vid Volvo Customer Center i Eskilstuna. Foto: Swecon

– Den kunskapen ger oss ökad trygghet i affären med våra kunder, säger Emma Wändell, produktområdeschef Lift & Anläggning på Cramo AB.

Uthyrningsföretaget Cramo har ett 90-tal depåer runt om i Sverige. Mixen av fordon, maskiner och verktyg är helt och hållet styrt av vad kunderna önskar. Intresset för större maskiner tycks öka.

– Bland annat har vi ett 60-tal tyngre grävmaskiner och hjullastare från Volvo. Grävmaskinerna, hjul och band, är från 13 ton till 23 ton och hjullastarna går från L60 till L90. Det är populära maskiner och det är där efterfrågan är som störst, säger Helena Ruge, produktspecialist inom Lift & anläggning.

Då Volvo CE har börjat fokusera mer på att att sälja maskiner, verktyg och digitala produkter som tjänster, ingår nu även Volvos "tjänster" i utbildningspaketet. Cramo meddelar att man är nöjda med upplägget:

– Samarbetet med Swecon fungerar mycket bra, vi uppskattar den support som teamet på Swecon ger oss, säger Emma Wändell.

Text: Micael Appelgren

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer