maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Swecons vd får toppjobb på Volvo CE

Swecons vd Joakim Arndorw har fått nytt toppjobb inom Volvo som internationell försäljning försäljningschef för Volvo CE.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Swecons vd Joakim Arndorw har utnämnts till internationell försäljningschef hos Volvo CE. Foto: Arkivbild/Ann-Louise Larsson

Joakim Arndorw har en lång karriär hos Volvo CE bakom sig, innan han för åtta år sedan började hos Swecon Anläggningsmaskiner först som chef för service och reservdelar och sedan 2020 som vd. Nu har maskintillverkaren lockat tillbaka honom med ett topbbjobb som internationell försäljningschef.

– Det känns fantastiskt att komma tillbaka till Volvo CE, jag ser verkligen fram emot att arbeta nära det erfarna teamet när vi fortsätter att både prestera och förändra vår verksamhet för våra kunder, tillsammans med de starka distributionspartners vi har på de internationella marknaderna. Det är en spännande tid för vår bransch med de många möjligheter som ligger framför oss, säger han.

Joakim började sin nya tjänst den 11 september och utgår från Eskilstuna.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer