maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Terranor startar infrabolag

Terranor, sprunget ur vägunderhållsverksamheten på NCC, satsar nu på infrasidan med att etablera Terranor Infra. Bolaget ska utföra mark- och anläggningsarbeten åt kommunala, statliga och privata kunder.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Terranor har hittills ägnat sig åt vägunderhåll, nu tas nästa steg genom att etablera Terranor Infra. Foto: Terranor

Terranor AB startades i slutet av 2020, efter att det tyska företaget Mutares köpt vägunderhållsverksamheten från NCC. Nu går bolaget in i nästa fas genom att etablera Terranor Infra. Terranor Infra utgår från Stockholmsregionen och är en landsövergripande verksamhet som verkar som en nystartad affärsenhet inom Terranor AB.

– Vi har under det senaste året planerat för att etablera Terranor Infra på marknaden och nu är tiden mogen, säger Per Sjöblom, Sverigechef på Terranor AB.

Magnus Holmberg har anställts som arbetschef och Rajko Trkulja som platschef.
– Med Magnus och Rajko får Terranor Infra en välrenommerad ledning bland kunder och samarbetspartners och med deras erfarenhet och kompetens är vi övertygade om att vi kommer lyckas etablera Terranor Infra på marknaden.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer