maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Världens största Bauma utmanar Covid-19

Messe München som arrangerar Bauma i oktober i år har nu bestämt sig. Det är full gas fram och mässan ska hållas. Både arrangören och utställare räknar med att vi då har bemästrat pandemin.

placeholder
Micael Appelgren

Lästid:  0 min

article
article Att 97 procent av utställningsytorna nu är bokade har gett råg i ryggen åt Bauma att släppa bromsen. Mässans vd och ordförande Klaus Dittrich känne optimism. Foto: Messe München

Redan nu i januari 2022 är 97 procent av Baumas utställningsyta bokad. Det betyder att utställarna den här gången räknar med att skjuta skarpt och satsa på att Bauma går att genomföra 24-30 oktober i år. Maskinentreprenörerna (ME) som brukar arrangera resor till mässan har också för örvigt drygt 90 personer anmälda. Många är uppenbarligen sugna på en rejäl maskinmässa igen.

Årets Bauma blir också intressant för gruvindustrin då Bauma satsar lite extra på det den här gången med flera stora globala utställare. Det kommer också att bli en avdelning för innovativa lösningar, är det tänkt.

Att 97 procent av utställningsytorna nu är bokade har gett råg i ryggen åt Bauma att släppa bromsen. Mässans vd och ordförande Klaus Dittrich känner optimism.

- Det är tydlig feedback att våra kunder, utställarna, tänker delta i år. De kontakter vi har haft med utställarna är också entydiga, man ser verkligen fram emot att träffa kunderna ansitke mot ansikte, och få vara med om den speciella atmosfär som bara Bauma kan skapa, säger Dittrich.

Det man planerar för nu är alltså inte något anpassat mindre Bauma, utan en fullskalig utställning som påminner om förr.

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer