maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Västsvenska uthyrare slår sig ihop

Renta har köpt Rondellen Maskin med depåer i Kinna, Landvetter, Partille och Varberg och tillsammans kommer de båda uthyrarna kunna växa och utvecklas i regionen.

writer image
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Joacim Johansson, vd Renta och Samuel Lundberg, vd Rondellen ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans. Foto: Jacob Lingefjärd

Renta har sedan tidigare i Göteborgsregionen fyra depåer: Kungsbacka, Sisjön, Ringön och Kungälv. Samt i Halland/Väst fyra depåer: Borås, Varberg, Falkenberg och Halmstad.

–  Vi är väldigt glada över att välkomna Rondellen in i Renta och ser framemot att arbeta tillsammans. Föreningen med Rondellen Maskin stärker vår position och är ett logiskt steg mot vår ambition att bli en rikstäckande maskinuthyrare i Sverige. Vi är glada över att slå oss samman med Rondellen Maskin och ser fram emot vår fortsatta resa, säger Joacim Johansson, vd, Renta Sverige.

– Det känns väldigt spännande att den fina resa som jag och alla mina fantastiska medarbetare gjort i Rondellen, nu ska fortsätta ihop med Renta. Kulturen och värderingarna som Renta står för och jobbar hårt med, går helt i linje med Rondellens. I Renta kommer våra medarbetare ges möjlighet att fortsätta att utvecklas. I samgåendet så kommer vi även kunna bli en ännu mer komplett leverantör till våra kunder. Här kommer bodar, el, tunnel, och pumplösningarna bredda vår relevans. De digitala lösningarna som Renta tagit fram är i framkant och här kommer Renta Easy kunna hjälpa våra kunder till att bli ännu mer lönsamma i alla deras projekt, där inget projekt kommer vara för litet eller för stort. Medarbetarna i Rondellen kommer också med sin expertis kunna bidra mycket i Rentas fortsatta utveckling vilket jag är väldigt stolt över, säger Samuel Lundberg, vd, Rondellen Maskin.

Text: Ann-Louise Larsson

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer