maskinentreprenoren logo

Branschnytt

Vestum växer vidare med Sundbybergsentreprenör

Snabbväxande Vestum har köpt upp ytterligare ett anläggningsföretag. Den här gången rör det sig om Sundbybergsbaserade Marbit.

placeholder
Ann-Louise Larsson

Lästid:  0 min

article
article Marbit är specialiserade inom markanläggning och utemiljöer. Huvudkontoret finns i Sundbyberg. Foto: Pixabay

Marbit grundades 1986 och utför arbeten inom markanläggning och utemiljö. Koncernen har framgångsrikt etablerat sig genom att utveckla, vårda och förbättra Stockholms parker, gator och torg. Kunder utgörs främst av statliga beställare och kommuner där ramavtal utgör merparten av volymen. Marbit har knappt 50 anställda och omsätter omkring 240 miljoner.

– Det är glädjande att idag få välkomna Marbit till Vestum! Marbit har funnits på marknaden i över 35 år och är en framgångsrik aktör som utför arbeten inom både komplexa VA-anläggningar och prisbelönta parker i utemiljö. Koncernen passar utmärkt in i vårt segment Infrastructure och det är mycket roligt att vi lyckas knyta an ytterligare drivna och duktiga entreprenörer till Vestum-familjen, säger Conny Ryk, Vestums vd, i ett pressmeddelande.

 

 

 

 

 

Text:

Andra läser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om det senaste inom...

Tillgång till unika erbjudanden

Tillgång till exklusivt innehåll

Påminnelser om viktig information

Maskinentreprenoren logo
me logga

Maskinentreprenören utkommer med 10 nummer per år och utges av bransch- och arbetsgivarorganisationen för Maskinentreprenörerna.

INNEHÅLL
TIDNINGEN
FAKTURA

Hemsidan använder cookies. Läs mer